Overzicht: nieuwe series en films op Netflix | de Lagarde

2021-11-29 06:39:32 By : Ms. Jolin Kuang

Welke films en series komen er binnenkort op Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.

Light the Night (vrijdag 26/11, Netflix) Mysterieuze misdaadserie uit Taiwan, over vrouwen die in de jaren tachtig in een onsmakelijke nachtclub in Taipei werken, waar ze te maken hebben met lust, jaloezie en gebroken harten.

A Castle for Christmas (vrijdag 26/11, Netflix) Romantische komische film waarin Brooke Shields een schrijver portretteert die een kasteel in Schotland wil kopen en daar in aanvaring komt met een hertog (Cary Elwes). Bekijk de trailer.

Dig Deeper: The Disappearence of Birgit Meier (vrijdag 26/11, Netflix) Documentaire over de verdwijning van Birgit Meier in 1989. Door misstappen van de politie wordt de zaak niet doodgeschoten, maar haar broer blijft zoeken.

School of Chocolate (vrijdag 26/11, Netflix) Competitieve realityshow waarin verschillende professionals onder leiding van een chocolatier chocolade als kunstvorm bestuderen. Een van deze deelnemers maakt kans op een unieke kans.

Angèle (vrijdag 26/11, Netflix) Franstalige documentaire over de carrière van de Belgische zangeres Angèle, die naar eigen zeggen terugkijkt op haar leven en dromen en een balans probeert te vinden in haar bestaan ​​als popidool.

Elves (zondag 28/11, Netflix) Bovennatuurlijke dramaserie van de makers van These Who Kill, over een Deens gezin op een eiland dat de relatie tussen de mensen en de aanwezige mythische wezens verstoort. Bekijk de trailer.

14 Peaks: Nothing is Impossible (maandag 29/11, Netflix) Biografische documentaire over de Nepalese bergbeklimmer Nirmal Purja. In zeven maanden wil hij alle veertien toppen hoger dan 8000 meter beklimmen.

More the Merrier (dinsdag 30/11, Netflix) Komische film uit Spanje waarin vijf verhalen met elkaar verweven zijn. De verhalen spelen zich allemaal af op een avond waar seksueel genot voor iedereen de rode draad is.

Lead Me Home (dinsdag 30/11, Netflix) Maatschappelijk verantwoorde documentaire over het probleem van dakloosheid. Verhalen van mensen aan de westkust schetsen een humanitaire crisis die steeds erger wordt.

Mo Amer: Mohammed in Texas (dinsdag 30/11, Netflix) Netflix-special van Mo Amer: De Palestijns-Amerikaanse cabaretier treedt op in Houston en vertelt in het Arabisch over de grote paniek tijdens de pandemie en vloeken.

JoJo's Bizarre Adventure S05 (woensdag 01/12, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip. Meerdere generaties van dezelfde familie strijden gedurende een aantal tijdsperioden tegen hun bovennatuurlijke vijanden.

The Power of the Dog (woensdag 01/12, Netflix) Western van Jane Campion (The Piano) over een wrede boer (Bendict Cumberbatch) die op de vrouw van zijn jonge broer jaagt (Kirsten Dunst). Bekijk de trailer.

Lost in Space S03 (woensdag 01/12, Netflix) Remake van de oude serie over de familie Robinson gestrand in de ruimte. In het laatste seizoen proberen ouders John en Maureen zich te herenigen met hun kinderen. Bekijk de trailer.

Green Snake (woensdag 01/12, Netflix) Chinese animatiefilm waarin Xiao Qing haar zus uit de greep van Fahai probeert te bevrijden. Ze komt terecht in een dystopische stad waar ze een mysterieuze man ontmoet die zijn geheugen kwijt is.

Single All the Way (donderdag 02/12, Netflix) Romantische komediefilm die zich afspeelt rond de feestdagen. Tijdens een familiebezoek vraagt ​​Peter een vriend om te doen alsof ze een stel zijn, wat voor complicaties zorgt.

The Whole Truth (donderdag 02/12, Netflix) Horrorfilm uit Thailand waarin een broer en zus een mysterieus gat in een muur vinden in het huis van hun grootouders. Latere incidenten onthullen duistere geheimen.

Coyotes (donderdag 02/12, Netflix) Belgische thrillerreeks over een stel jonge mensen die tijdens een zomerkamp diamanten vinden in het bos. Wat volgt is een wild en gevaarlijk avontuur dat hun vriendschap op de proef stelt.

Gekochte films, specials en documentaires...

Magic Medicine (vrijdag 26/11, Netflix) Britse documentaire die onderzoekt of hallucinogenen een helende werking hebben. Kunnen paddo's iemand met een depressie helpen?

The Fox (vrijdag 26/11, Netflix) Nederlandse filmproductie over een in Den Haag gevestigde Interpol-agent die worstelt met een trauma. Dan wordt hij geconfronteerd met een mysterieuze organisatie.

Wordt u al geholpen? The Movie (woensdag 01/12, Netflix) Filmversie (uit 1977) van de klassieke Britse sitcom over de medewerkers op de kledingafdeling van het Londense warenhuis Grace Brothers.

Clockwise (woensdag 01/12, Netflix) Komedie over een schoolhoofd (Monty Python-veteraan John Cleese) die altijd overal op tijd is, maar plotseling in de problemen komt als hij een lezing moet geven.

The Cleanse (woensdag 01/12, Netflix) Duistere komedie waarin een man (Johnny Galecki van The Big Bang Theory) naar een mysterieuze spa reist waar hij hoopt van zijn liefdesverdriet af te komen.

Spider-Man: Far From Home (woensdag 01/12, Netflix) Tweede film in het Marvel-universum waarin de Spider-Man, gespeeld door Tom Holland, centraal staat. Jake Gyllenhaal is te zien als Mysterio. Lees de recensie.

The Interview (woensdag 01/12, Netflix) Komische film die de toorn van Zuid-Korea over Amerika bracht. Een roddeljournalist (James Franco) mag Kim Jong-un interviewen.

World War Z (woensdag 01/12, Netflix) Post-apocalyptische thriller waarin een man (Brad Pitt) zijn vrouw (Mireille Enos from The Killing) en zijn kinderen moet beschermen tegen een leger zombies.

Teenage Mutant Ninja Turles 2 (woensdag 01/12, Netflix) Stripboekbewerking waarin de vier gemuteerde schildpadden, en Megan Fox als April O'Neil, in gevecht raken met Bebop en Rocksteady.

Elf (woensdag 01/12, Netflix) Kerstfilm van Jon Favreau (Iron Man), waarin Buddy (Will Ferrell) door de helpers van de Kerstman op de Noordpool wordt opgevoed, maar later naar New York afreist.

The Notebook (woensdag 01/12, Netflix) Romantische dramafilm waarin een oude man (James Garner) iemand vertelt hoe hij (toen Ryan Gosling) ooit verliefd werd op Allie (Rachel McAdams).

A Cinderella Story (woensdag 01/12, Netflix) Een moderne draai aan Assepoester waarin Sam (Hilary Duff) haar droomprins hoopt te ontmoeten. Jennifer Coolidge speelt de onvriendelijke stiefmoeder.

Tom en Jerry: The Movie (woensdag 01/12, Netflix) Eerste bioscoopfilm over de bekende stripfiguren, die hier ook voor het eerst konden praten. Ze helpen een nu 8-jarig weesmeisje.

Nowhere To Run (woensdag 01/12, Netflix) Actiefilm waarin een weggelopen crimineel (Jean-Claude van Damme) een weduwe (Rosanna Arquette) helpt. Een jonge Kieran Culkin speelt een ondersteunende rol.

Man About the House (woensdag 01/12, Netflix) Filmversie van de Britse sitcom - die hier een remake kreeg getiteld SamSam - over twee vrouwen en een man die een appartement delen.

11 september (woensdag 01/12, Netflix) Selectie van korte films uit elf verschillende landen, waarbij elke maker met zijn bijdrage de wereldwijde impact van de aanslagen van 9-11 onderzoekt.

Onze nieuwsbrief ontvangen? Elke vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Registreer hier.

Over ons Aanmelden nieuwsbrief Contact Cookie instellingen